Cutie cu trandafiri albi, Flori in RomaniaFlori in Romania, un serviciu profesionist de livrat flori s-a lansat chiar acum in Luna Florilor prin floriinromania.com 

În tradiția populară românească, luna MAI este denumită FLORAR, și când era mai potrivit să dăm startul acestui proiect frumos și multicolor? În luna mai, desigur!

Flori in Romania s-a născut din dorința de a transmite bucurie, emoții, fericire. Suntem o echipă fantastică, dedicată muncii noastre, care oferă clienților posibilitatea de a trimite buchete speciale de flori în România, de oriunde s-ar afla (în țară sau în străinătate).

Intră pe pagina noastră web și vezi aranjamente florale perfecte pentru a demonstra cuiva drag: sentimente de respect, prețuire, admirație, iubire, emoții pure!

Flori in Romania .com are pregătite pentru tine buchete de flori elegante, ghivece cu flori și flori livrate în cutii. În oferta noastră găsești diverse tipuri de flori, trandafiri roz, trandafiri roșii și albi, gerbera, crizanteme, lalele, dar și orhidee în buchete elegante și în ghiveci.

Pentru a impresiona pe cineva, pentru a-i declara iubirea sau pentru a-i oferi un cadou cu ocazia unei aniversări sau onomastici, Flori in Romania .com te ajută să trimiți acest cadou în România din orice țară te-ai afla în momentul realizării comenzii, din străinătate sau chiar dacă te afli în România.

Flori in Romania .com oferă servicii de livrare buchete de flori în minim 36 de ore de la momentul comenzii! Cumpără cu încredere, ai GARANȚIE 200% atât pentru livrare, cât și pentru surpriza maximă pe care o poți oferi persoanei dragi.