Trandafirul cuceritor, supranumit Regele florilor, disponibil pe Flori în România.com

Buchet trandafiri rozi, Flori în România.comTrandafirul este supranumit Regele florilor și a fost obținut în trecutul îndepărtat dintr-un măceș, în prezent existând peste 200 de specii, termenul în latină pentru trandafir fiind Rosa, iar acum ai posibilitatea sa îl trimiți celor dragi folosind serviciul Flori în România.com

Trandafirul este cea mai cunoscută și apreciată dintre flori, cu un colorit frumos, diversificat din roșu, roz, portocaliu, putem întâlni și în combinații de mai multe culori cu petale de diferite dimensiuni. Trandafirul roșu închis este cea mai vândută dintre toate florile la nivel mondial de Ziua Îndrăgostiților (Valentine’s Day), alături de alte cadouri. Tot această floare este cea care ajută în arta seducției, orice femeie va fi plăcut impresionată de un buchet de trandafiri roșii.

Petalele de trandafir sunt folosite pentru a fi aruncate deasupra mirilor în ziua căsătoriei cu semnificația bogăției și fericirii. La fel, în dormitorul mirilor, majoritatea hotelurilor aranjează pe pat petale de trandafir în formă de inimă pentru a simboliza iubirea eternă.

Florile de trandafir, dar și alte flori se folosesc pentru aranjarea diferitelor coafuri. Petalele de trandafir sunt folosite în industria parfumurilor și a cosmeticii, dar și în diferite rețete culinare pentru dulcețuri și prăjituri. Iată de ce, această floare foarte cunoscută își merită pe deplin titulatura de Regele florilor.

Pentru a impresiona pe cineva, pentru a-i declara iubirea sau pentru a-i oferi un cadou cu ocazia unei aniversări sau onomastici, Flori în România.com te ajută să trimiți acest cadou în România din orice țară te-ai afla în momentul realizării comenzii, din străinătate sau chiar dacă te afli în România.

Flori în România.com oferă servicii de livrare buchete de flori în minim 36 de ore de la momentul comenzii! Din oferta noastră îți recomandăm următoarele buchete de flori de trandafir, cumpără cu încredere, ai GARANȚIE 200% atât pentru livrare, cât și pentru surpriza maximă pe care o poți oferi persoanei dragi:

Sigur îi va plăcea: Buchet 7 trandafiri roz, este la ofertă de 35,00